ProtivaHelpcentrum

← Terug naar het overzicht

Een gedeelde portefeuille verlaten

Als een portefeuille met jou gedeeld is, kun je je eigen toegang opgeven. Je verliest daarna alle rechten op die portefeuille.

Portefeuille verlaten

  1. Ga naar Instellingen;

  2. Open de portefeuille die je wilt verlaten;
  3. Klik rechtsboven op het actiemenu (⋯);
  4. Klik op Portefeuille verlaten;
  5. Bevestig in het dialoogvenster dat je je toegang wilt opgeven.

Na bevestiging word je teruggeleid naar het overzicht van Portefeuilles. De portefeuille is niet meer zichtbaar in je account.

Schermafbeelding

Bijgewerkt op 29-8-2026

Was dit artikel nuttig?