Een gebruiker blokkeren of deblokkeren
Blokkeer een gebruiker om de toegang tot de administratie direct in te trekken zonder het account te verwijderen. Deblokkeer de gebruiker om de toegang te herstellen.
Een gebruiker blokkeren of deblokkeren
Ga naar Instellingen;
- Open de gebruiker die je wilt blokkeren of deblokkeren;
- Zoek de sectie Toegang en het onderdeel Toegang tot het account;
- Klik op Blokkeren om de gebruiker te blokkeren, of op Deblokkeren om een geblokkeerde gebruiker te deblokkeren.
Een geblokkeerde gebruiker kan niet meer inloggen op deze administratie. Het persoonlijke account van de gebruiker blijft bestaan.
